El GGC, present a la final de la III Lliga Ibèrica

La coincidència de dates amb la 3a fase de la Copa Catalana va restar possibilitats de podi al Gràcia GC per a la final de la III Lliga Ibèrica, disputada el 18 de maig al pavelló Ariznabarra de Vitòria.

Aquesta circumstància va propiciar que algunes gimnastes que formen part dels tres equips graciencs en competició (Divisió B, Divisió C i Kids B-infantil) haguessin d’optar per la competició catalana (que és, a més, classificatòria per al Campionat de Catalunya) i renunciessin així a lluitar per la Lliga Ibèrica, un trofeu amistós que reuneix 25 clubs de tota Espanya.

Tot i així, les gimnastes gracienques que van competir a la capital alabesa van esforçar-se al màxim i van demostrar per què el GGC ha estat un dels vuit clubs finalistes en cada categoria. Finalment, l’equip de Divisió B va finalitzar en 7a posició, mentre que les noies de Divisió C i de Kids B van acabar en 6a posició.

Tots tres conjunts havien obtingut brillantment la classificació gràcies als seus resultats a les tres fases prèvies, disputades a Villareal, A Coruña i Jerez de la Frontera, respectivament.

Cada equip està format per un màxim de 10 gimnastes, de les quals 5 surten a cada aparell. De cara a les classificacions, es tenen en compte les 4 millors notes.