Trofeus amistosos a Sevilla, Vitòria i Port Aventura



El Gràcia GC ha participat aquests mesos de març i abril en diverses competicions amistoses celebrades arreu d’Espanya. Els/les gimnastes del club gracienc han tingut un paper destacat i han tornat a casa amb diverses medalles però sens dubte el més important és que tots i totes han pogut gaudir d’una bona experiència.

El cap de setmana del 6 i 7 d’abril, va tenir lloc a Sevilla, organitzat per la Federació Andalusa, el V Torneig Nacional Guadalquivir de Gimnàstica Artística, amb presència de clubs de tota Espanya. Per part del Gràcia GC van participar Ruth Monturiol, Abril Clari, Ainara Garcia, Mariona Abad i Júlia Herrera, que van estar acompanyades per Maria José Guirao.

El mateix cap de setmana, un altre equip de Femenina del club s’ha desplaçat fins a Port Aventura per participar a la 4a edició del Trofeu Wolf, una iniciativa organitzada pel Club Wolf de Terrassa i adreçada a joves gimnastes dels nivells més bàsics que normalment no tenen l’oportunitat de participar en campionats d’Espanya o internacionals. Sis-centes gimnastes de Catalunya i Balears han competit al Centre de Convencions del parc temàtic, habilitat per a l’ocasió.

La Masculina també va estar present en un trofeu amistós celebrat fora de Catalunya. En aquest cas, Sergio Zabala i Àlex Laucirica van participar al Trofeu Ciutat de Vitòria, que va tenir lloc el 16 de març a la capital alabesa organitzat per la Federació Alabesa de Gimnàstica i el Club Arabatxo. Els dos gimnastes graciencs, que van estar acompanyats pel tècnic Javi Flores, van finalitzar entre els sis primers. Àlex va competir en Via Olímpica 7 (el màxim nivell de la seva edat) i Sergio, a Base 5.

Us deixem aquí algunes fotos de les competicions.











Comentaris