Dos podis a la primera fase de la Lliga Ibèrica



El Gràcia GC ha començat amb bon peu la seva participació a la 3a Lliga Ibèrica de gimnàstica artística femenina, que va arrencar el cap de setmana passat a Villareal (Castelló). En aquesta primera fase, el club gracienc –que va presentar tres equips a competició– es va alçar amb dues segones posicions en els nivells de Divisió C i  Kids-B (infantil). L’altra conjunt, tot i no pujar al podi, va aconseguir una meritòria cinquena posició final a la Divisió B.

La Lliga Ibèrica es va crear fa dues temporades amb l’objectiu de promoure una competició femenina per clubs a nivell d’Espanya i Portugal. Tot i el  seu caràcter no oficial (és a dir, no està organitzada per les federacions), segueix un format similar al que existeix en altres països: la competició s’estructura en tres fases prèvies i els vuit millors equips es classifiquen per a la final.

La participació dels clubs és lliure. Cadascun pot presentar a competició un o més equips, que estan formats per quatre gimnastes. A l’hora d’establir les classificacions, comptabilitzen les millors notes en cada aparell. La segona fase es disputarà a A Coruña els dies 19 i 20 de gener.

 
 

Comentaris