El Gràcia GC tanca la temporada amb un bronze al Campionat d’Espanya


  1. La jove gimnasta Anna Martínez, que competeix en el Nivell 2-grans, es va convertir en la protagonista de la delegació del Gràcia Gimnàstic Club al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística femenina, disputat el cap de setmana passat a Valladolid, en assolir la medalla de bronze en l’exercici de paral·leles. El seu èxit fa que el club tanqui definitivament la temporada amb una nova medalla a la màxima competició estatal de femenina, on van participar un total de dotze gimnastes gracienques. 


Comentaris

  1. Inesperat bronze? En serio? Estareu de broma imagino. Aquesta gimnasta amb la seva fantàstica entrenadora, Adriana González, perquè ningú s'equivoqui, ja va fer bronze a la final de Catalunya. Imagino que qui redacta les notes de premsa no ho sabia, no?

    Quina pena que no la deixèssin anar acompanyada de qui s'ho mereixia de veritat, la seva entrenadora, tot i que pel que he pogut veure pel facebook la nena, per sort, ni la oblidat abans ni desprès de competir. Ella i tots sabem de qui és aquest bronze...

    Felicitats Anna i Adriana.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada