El Gràcia Gimàstic Club treu el cap en el podi de la segona fase de la Copa Catalana

22 d'abril de 2010
El Gràcia Gimnàstic Club (GGC) va “debutar” com a amfitrió d’una de les fases de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina amb una medalla de plata: l’obtinguda per Sílvia Puig (13 anys) en el nivell Via Olímpica 7 (infantil).
La competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica, va tenir lloc el  passat dissabte 17 d’abril. I per primera vegada, va tenir com escenari el pavelló esportiu del Club Tennis La Salut (al carrer Molist, de Barcelona), seu del GGC. D’aquesta manera, la ciutat de Barcelona va tornar a acollir després d’alguns anys una fase de la Copa Catalana, en aquest cas la segona fase de Promogym 3, 4 i 5 i Via Olímpica (del nivell 5 al 10).