El Gràcia GC culmina la temporada amb una medalla de bronze al Campionat d’Espanya de femenina

8 de juliol de 2010

El Gràcia Gimnàstic Club va aconseguir pujar al podi en el Campionat d’Espanya absolut de gimnàstica artística femenina, que va tenir lloc de l’1 al 4 de juliol a la localitat madrilenya de Las Rozas. Sílvia Puig va donar la sorpresa en paral·leles –en el Nivell 7- aconseguint una meritòria tercera posició, just per darrere de les grans favorites en la categoria: les gimnastes del Xelska mallorquí i del madrileny Pozuelo. El club gracienc va classificar tres gimnastes més per al campionat estatal: Elena Casanova i Ariadna Ansemil –en el Nivell Base 3- i Maria Sanz –en el Nivell Base 1-. Totes tres van fer un bon paper, encara que no van poder sumar cap medalla.